ELSK DIG SELV – FRA SELVKRITIK TIL SAMARBEJDE

Hvordan knytter du dig til andre mennesker? Hvilke tanker har du om dig selv? Oplever du ofte den samme type konflikt? I denne workshop arbejder vi med nogle af de tidlige oplevelser, der har præget os op gennem voksenlivet. Sindet og kroppen hænger sammen – på en helt håndgribelig måde. Ubehagelige oplevelser sætter sig i vores autonome nervesystem og gør, at vi ikke når at mærke egne behov, når vi møder lignende ubehag igen. I stedet slår vores krybdyrshjerne til og vi reagerer automatisk. Noget du har oplevet som femårig, kan have fastlåst sig i nervesystemet. Det sker helt ubevidst, og det er helt normalt at gentage forskellige mønstre gennem livet. Fordelen er, at når du har fået øje på noget, der bliver ved med at være svært, gør din bevidsthed det muligt at ændre på det.

  • Du vil lære at få dit nervesystem i ro gennem energi, mediations- og visualiseringsøvelser.
  • Du vil blive bevidst om de behov du har, som ikke tidligere er blevet forstået og mødt.
  • Du lærer at invitere energien til at strømme frit igennem din krop.
  • Som underviser og terapeut går jeg nænsomt til værks. Mit nervesystem er i ro, hvilket vil smitte af på dig. Jeg ser, hører og spejler dig.

Du kommer til at mærke din krop, og lade overskydende energi flyde ud gennem dine arme og ben ved at invitere energien, og stille dig åben for det, der kommer.

Brug naturen til at finde ind i nuet – gå ture – mediter – lær at møde dig selv med hjertet……