The No Fault Zone© Game

Forestil dig, at du løser dine konflikter med hjælp fra et spil. Sådan et spil er The No Fault Zone© Game. Jeg har været på kursus med den amerikanske IVK træner Sure Hart og IVK træner Anniken Poulsen Beer, og det var så berigende, at jeg må dele læringen med dig! Denne workshop øver du dig i at give dig selv og andre empati – og få mere medfølelse med dig selv og andre.

Har du en konflikt, der kommer igen og igen med dig selv eller en anden? Det kan f.eks. være alt fra en indre stemme der fortæller, hvad du bør og burde, uenighed om huslige gøremål med din partner eller andre større konflikter. Måske oplever du en konflikt, der opstår, hver gang du står i en bestemt situation? F.eks. ekstrem nervøsitet ved præstationer på job eller under uddannelse eller i nære relationer, hvor du nemt bliver trigget?

Spillet giver dig mulighed for at gennemgå en situation med dig selv og også med en af dine medspillere, der får rollen som dig eller den anden part i en konflikt situation. Du får nu mulighed for at fortælle, hvilke følelser det sætter i gang hos dig, og hvilket behov, der ikke bliver opfyldt for dig i den situation. Oplev da, at blive mødt af din medspiller, der agerer den anden part i konflikten, som iagttager dig, spejler dig og forstår dine følelser og behov. The No Fault Zone© Game er et IVK – Ikke Voldelig Kommunikation’s redskab, hvor du spiller dig til mere forståelse, medfølelse og rummelighed.

Deltagerne i øvegruppen spiller altså den person, som du gerne vil have en dialog med. Når du tager dialogen med en person fra gruppen, vil du opdage, at det forbedre relationen både til dig selv, og også til andre relationer. Du vil altid stå bedre i forhold til den, som du har en konflikt med efter et No Fault Zone© Game. Du bliver bedre til at udtrykke dig og blive hjemme hos dig selv – uden at gå over i den anden, og du får mulighed for at bryde et gammelt mønster.