TILKNYTNINGSTERAPI-GRUPPE

Du er allerede på rette vej
– fordi du tager dit indre liv alvorligt

Når du vælger at komme i gruppen, hvor vi arbejder med de 4 tilknytningsmønstre, vil du i gruppeterapi opleve at blive mødt med genkendelse og forståelse for dine udfordringer. Du vil også få meget med fra de andres fortællinger. Vi kommer hurtigt ind til det, der er vigtigt at forstå og forløse.

Det er en helt særlig energi, der opstår, når vi sammen arbejder hen imod en tryg tilknytning i vores relationer.

Heling af dine svære relationer og mønstre sker med stor styrke i synergien mellem gruppens medlemmer. Empatien fylder rummet, når du fortæller din historie, bliver lyttet til og kommer ned og mærker kroppen.

Du vil få redskaber med, der gør det lettere for dig at mærke din krop, dine behov og dine følelser. Bare det, at du læser dette, er første skridt mod et bedre kærlighedsliv – både med en partner, dine børn, forældre, søskende og venner, kollegaer og sågar når du står i køen i supermarkedet.

Jo mere modstand mod det der er i nuet, desto mere vokser det. Accept af dig selv – dine følelser og dine behov bringer dig ind i nuet – ræk ud og få hjælp af naturen, dine venner eller andre der kan se, høre og rumme dig uden at dømme.